Salată de cartofi cu mentă și mazăre
Salata de cartofi cu mentă și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de vin, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu mazăre și mentă, Salată Bulgur Cu Lămâie , Mazăre Și Mentă, și Salată de orez Basmati cu mazăre, mentă și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
În timp ce cartofii se răcesc, combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente, amestecând cu un bici.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 1/2 inch.
Combinați cartofii și mazărea într-un castron mare.
Stropiți cu amestec de oțet, aruncând bine pentru a acoperi.
Serviți la temperatura camerei.