Salată de cartofi cu ierburi

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete pentru repertoriul dvs., Salata de cartofi cu ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 269 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar dijon, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Cartofi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Aburiți sau fierbeți cartofii întregi până se înmoaie când sunt străpunși.
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească puțin.
Se amestecă muștarul și oțetul într-un castron mare de servire până se omogenizează, se adaugă uleiul și se condimentează după gust dacă doriți, apoi se amestecă din nou până se omogenizează.
Feliați cartofii și aruncați împreună cu ierburile în vasul de pansament.
Serviți pe un pat de frunze.