Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de cartofi cu brânză albastră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 509 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, mărar, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră, Salată de cartofi și brânză albastră, și Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Acoperiți cartofii cu apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Amestecați maioneza, smântâna și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ceapa verde, țelina și mărarul; pliați în brânză albastră și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Se adaugă sare și piper după gust; se răcește peste noapte. Dacă doriți, garnisiți cu migdale la timpul de servire.