Salată de cartofi Cajun cu cârnați Andouille

Salată de cartofi Cajun cu cârnați Andouille
Reteta Salata de cartofi Cajun cu cârnați Andouille ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 193 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sos de piper, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Cajun Andouille Cârnați Gumbo, Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo, și Mac Cajun și brânză cu languste și cârnați Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnați;saut până la maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cartofi; gatiti doar pana cand se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Se scurge bine.
7
Bateți oțetul, sosul de piper și muștarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Transferați cartofii calzi în castron cu amestec de oțet și aruncați ușor. Se amestecă ușor în cârnați, ardei gras, țelină, ceapă verde și 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
OțetOțet
țelinățelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista