Salată de carne de crab, mere și Mango pe chipsuri de mere de chimen
Salata de carne de crab, mere și Mango pe chipsurile de mere de chimen este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 308 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, mango copt ferm, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chipsuri De Mere De Chimen De Casă, Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive, și Salată de Quinoa, vinete prăjite și mere cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu mere, șalotă și usturoi cu oțet și sare într-un blender, răzuind părțile de mai multe ori, până când sunt foarte netede. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, apoi amestecați până se emulsionează și foarte neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Măr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Amestecați ușor crabul, mango, mărul, coriandrul și 6 linguri de pansament, apoi condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Măr
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Crabi
Sare
2
Chiar înainte de servire, puneți 1 cip de mere pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți fiecare cip cu aproximativ 3 linguri de salată de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Crabi
3
Strat cu un alt cip și încă 3 linguri de salată de crab, apoi acoperiți fiecare stivă cu încă 1 cip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
4
Stropiți farfuriile cu o parte din pansamentul rămas și serviți imediat.
1
Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.