Salată De Caju De Pui

Salată De Caju De Pui
Salata de caju de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 402 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, jumătăți de caju și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju, Salată De Pui De Caju, și Salată De Pui De Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, sosul de salată, sucul de lămâie, oțetul și sarea. Aruncați amestecul de pansament cu paste fierte, țelină, piper verde, ceapă și pui. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Paste FiertePaste Fierte
Ardei GrasArdei Gras
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
OțetOțet
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în caju chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista