Salată de Caesar cu fasole verde cu salate romaine pentru copii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata verde Caesar cu salată romaine pentru copii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de cățel de usturoi, gălbenuș de ou, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Romaine Caesar la grătar-duș surpriză pentru copii pentru Aggie, Salată Caesar Cu Romaine Roșii, și Salată Caesar Romaine" Wedge" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pansament: agitați toate ingredientele pentru pansament împreună într-un borcan de sticlă mediu. Se răcește până când este gata de utilizare.
Faceți salată: fierbeți fasolea până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Scurgere. Scoateți într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci; se scurge din nou. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute, si scurgeti pe prosoape de hartie.
Turnați grăsimea de slănină și ștergeți tigaia curată. Rotiți în ulei, apoi adăugați cuburi de pâine și pâine prăjită, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Puneți fasolea, salata verde, feliile de usturoi și frunzele de tarhon într-un castron mare și aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi bine. Se acoperă cu slănină și crutoane.
*Dacă serviți acest lucru persoanelor cu sistem imunitar compromis, utilizați gălbenușuri pasteurizate (găsiți în cutia de ouă la magazinul alimentar) sau omiteți.
Sfaturi de machiaj și ambalare: pregătiți totul cu până la 1 zi înainte. Împachetați fasolea într-un recipient; acoperiți cu salată verde, apoi usturoi și tarhon. Împachetați slănina într-un recipient mic și răciți. Păstrați crutoanele etanșe la temperatura camerei, apoi adăugați slănina înainte de a pleca de acasă.