Salată de busuioc și Bulgar (alias Pesto Tabouli)
Salata de busuioc și Bulgar (alias Pesto Tabouli) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 213 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Cuscus Sau Salată Bulgară Cu Țelină, Souvlakia de miel cu salată Bulgară, și Salată Elvețiană Și Bulgară.
Instrucțiuni
Se ia de pe foc și se acoperă.
Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute până când grâul este fraged și apa este absorbită.
Așezați nucile în robotul de bucătărie și piureul. Și busuiocul, usturoiul și jumătate din sucul de lămâie și procesați până se formează o pastă grosieră.
Se adaugă sare după gust.
Combinați bulgurul cu pesto, roșii și castraveți și aruncați bine. Condimentați după gust cu sucul de lămâie rămas și uleiul de măsline (dacă doriți).
Se servește la temperatura camerei sau răcit, garnisit cu busuioc suplimentar. Acest lucru poate fi foarte ușor transformat într-o salată principală prin adăugarea de năut sau fasole albă la bulgar.
Se serveste cu o salata verde pentru o masă ușoară teribil.