Salata de busuioc și Bulgar (alias Pesto Tabouli) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 213 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Cuscus Sau Salată Bulgară Cu Țelină, Souvlakia de miel cu salată Bulgară, și Salată Elvețiană Și Bulgară.
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc și se acoperă.
2
Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute până când grâul este fraged și apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Grâu
3
Așezați nucile în robotul de bucătărie și piureul. Și busuiocul, usturoiul și jumătate din sucul de lămâie și procesați până se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
5
Combinați bulgurul cu pesto, roșii și castraveți și aruncați bine. Condimentați după gust cu sucul de lămâie rămas și uleiul de măsline (dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bulgur
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Se servește la temperatura camerei sau răcit, garnisit cu busuioc suplimentar. Acest lucru poate fi foarte ușor transformat într-o salată principală prin adăugarea de năut sau fasole albă la bulgar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Se serveste cu o salata verde pentru o masă ușoară teribil.