Salată De Brânză Cu Inimi De Anghinare Și Rețetă De Vinetă De Măsline Kalamata

Salata de Chard cu inimi de anghinare și Rețetă de vinaigretă de măsline Kalamatan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 555 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper kosher, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de cartofi cu capere, măsline Kalamatan și inimi de anghinare, Salată de paste cu ardei gras prăjit, Mozzarella, inimi de anghinare, măsline Kalamatan și busuioc, și Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli.
Instrucțiuni
Într-o cratiță largă, combinați 2 căni de apă și oțetul și aduceți la fierbere la foc mare.În timp ce apa se încălzește, pregătiți anghinarea: tăiați tulpinile la aproximativ 1 inch. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați o treime superioară din fiecare anghinare. Folosiți un cuțit pentru a tăia orice vârfuri ascuțite rămase de pe frunzele exterioare.
Adăugați anghinarea în apa clocotită. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți până se înmoaie până la capăt, 30-45 de minute. Introduceți vârful cuțitului de tăiat printr-o tulpină în inimă pentru a verifica.
Se scurge și se lasă să se răcească. Trageți frunzele de pe fiecare anghinare și gustați-le sau salvați-le pentru mai târziu. Aruncați sufocul cu blană, folosind vârful unei lingurițe pentru a-l răzui din inimi și tăiați orice părți dure.
Tăiați inimile curățate în felii. Set aside.In un blender sau un procesor de alimente, combinați măslinele și sucul de lămâie și pulsul pentru a purifica ușor.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și procesați până se omogenizează pentru a face vinaigreta. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile din frunzele de bietă.
Tăiați tulpinile în fâșii înguste și tocați grosolan frunzele, păstrând tulpinile și frunzele separate. Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați tulpinile de smog și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând uleiul din tigaie. Puneți tigaia la foc mediu (adăugați mai mult ulei dacă tigaia pare uscată), adăugați frunzele de smog și gătiți, amestecând, doar până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Folosind clești sau lingura cu fante, transferați frunzele într-un castron, rezervând uleiul în tigaie.Puneți tigaia la foc mediu-mare (adăugați mai mult ulei dacă tigaia pare uscată). Când uleiul este fierbinte, adăugați bucățile de anghinare într-un singur strat și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge briefly.To asamblați, adăugați tulpinile de smog și stafidele pe frunzele de smog, turnați vinaigreta (este posibil să nu aveți nevoie de toate) și aruncați pentru a acoperi uniform.
Transferați pe un platou. Împrăștiați anghinarea deasupra, adăugați câteva măcinări de piper și coaja de lămâie și serviți cald cu orice pansament rămas pe lateral.Încercați aceste rețete vegetariene de chard pe Food Republic:rețetă elvețiană de Chard Oshitashi
Rețeta de supă de midie și ciorbă elvețiană a lui John Besh
Cannelloni Cu Brânză Elvețiană Și Rețetă Proaspătă De Brânză De Capră