Salată de Broccoli și conopidă cu condimente africane

Salata de Broccoli și conopidă cu condimente africane este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână, nucșoară măcinată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Broccoli Și Conopidă Cu Condimente Africane, Salată de conopidă și morcov cu condimente africane, și Salată de morcov și păstârnac condimentată din Africa de Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti primele 3 ingrediente, acoperite, 2 minute. Clătiți amestecul de broccoli sub apă rece; se scurge bine.
Combinați sarea și următoarele 5 Ingrediente (sare prin piper roșu zdrobit) într-o tigaie mică; gătiți la foc mediu 2 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând constant.
Combinați amestecul de condimente, smântâna, oțetul și mierea într-un bol; amestecați bine.
Adăugați amestecul de broccoli; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă ceapa verde chiar înainte de servire.