Salată De Boabe De Grâu

Salată De Boabe De Grâu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de boabe de grâu. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Boabe De Grâu, Salată De Boabe De Grâu, și Salată Mediteraneană De Boabe De Grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratiță de 3 litri, înmuiați boabele de grâu în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți boabele și apa până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți parțial și fierbeți 55 până la 60 de minute sau până când boabele de grâu sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Fructe De PadureFructe De Padure
ApăApă
3
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mare de servire, aruncați boabe de grâu, ingrediente pentru salată și pansament. Capac; la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista