Salată De Bivolă Arsă

Salată De Bivolă Arsă
Salata de bivol ars ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 273 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de friptură de bivol, oțet de sherry, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras, și Salată De Ton Ahi Arsă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți tăiței cu apă caldă și lăsați să stea până se îndoaie, aproximativ 20 de minute; scurgere. Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și adăugați tăiței. Gatiti, amestecand, pana la al dente, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare, ridicându-i la fiecare câteva minute pentru a le usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Condimentează bivolul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BizonBizon
4
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați friptura și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine și rar în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
6
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Într-un castron mic, combinați restul de 3 linguri de ulei de măsline cu oțetul de sherry și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Feliați subțire friptura transversal peste Bob. Stivați feliile și tăiați carnea pe lungime în fâșii subțiri. Într-un castron, aruncați fâșiile de friptură cu ridichi, scallions și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
RidicheRidiche
PastePaste
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați pansamentul, aruncați din nou și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista