Salată De Avocado Și Năut Cu Halibut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Avocado și năut cu Halibut. Această rețetă servește 30 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, verdeață, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Ouă De Năut De Avocado, Salată De Avocado De Năut, și Salată De Avocado De Năut.
Instrucțiuni
Condimentează peștele cu linguriță sare și linguriță piper.
Așezați într-o tigaie mare cu suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale peștelui.Se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti pestele, acoperit, pana se opaca pe tot parcursul, 6 pana la 8 minute.
Transferați peștele pe o farfurie și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, fulgi peștele în bucăți mari.Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul, sucul de lămâie, muștarul, coriandrul, sarea de linguriță și piperul de linguriță.Aruncați pansamentul cu verdeața mixtă, nautul, avocado și ceapa. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu peștele.