Salată de Avocado și Grapefruit

Salată de Avocado și Grapefruit
Salata de Avocado și Grapefruit este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 286 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șalotă, suc de lămâie, grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Avocado De Grapefruit, Salată De Avocado De Grapefruit, și Salată de Avocado și Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ambele uleiuri. Sezonîmbrăcarea după gust cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aranjați salata pe platou. Se acoperă cuavocado și grapefruit, apoi se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Salată VerdeSalată Verde
3
* Mai blând decât oțetul, verjus este un suc tartar făcut din struguri necoapte; Disponibil în magazinele de alimente de specialitate și fromchefshop.com și terrasonoma.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
StruguriStruguri
VerjusVerjus

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista