Salată de ardei Piquillo cu sardine și busuioc

Salată de ardei Piquillo cu sardine și busuioc
Dacă aveți despre 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de ardei Piquillo cu sardine și busuioc ar putea fi uimitoare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 317 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână sardine, frunze de busuioc, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Bruschetta de hamsie și ardei Piquillo, Anghinare & Piquillo Piper Pannekoeken, și Piquillo-Piper Num Chinuri.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit de tăiat, tăiați Sardina în jumătate, de sus în jos, de-a lungul coloanei vertebrale. Aranjați sardinele într-un singur strat, cu carnea în jos, într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se amestecă oțet, ulei, suc de portocale și oregano; se toarnă peste sardine. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să se vindece la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
SardineSardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți sardinele din marinată, tăiați-le în bucăți și aruncați ușor cu ardei piquillo și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
SardineSardine
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4
Stropiți cu ulei de măsline și presărați busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se servește cu multă pâine plată la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hahn Monterey Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hahn Monterey Chardonnay
Hahn Monterey Chardonnay
Acest Chardonnay rotunjit și suplu încântă cu arome de ananas, mango, pere și vanilie, care cedează cu grație aromelor de banane verzi, mere coapte și caramel. Gustul său amplu dezvăluie o aciditate delicată frumos echilibrată, cu o notă persistentă de unt dulce pe finisajul cremos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Revista