Salată De Ardei Iute Prăjită
Salata de ardei iute prăjită este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cotija, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de morcovi ras cu sos de ardei iute prăjit, Ardei Iute Ardei Iute, și Ardei Roșu Prăjit Quinoa Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați ardeii grași, poblanos, ceapa și dovleceii pe o foaie de copt. Aruncați cu ulei de măsline.
Într-un castron mic, amestecați împreună ancho chili powder, chipotle chili powder și sare.
Presărați amestecul de pudră de chili peste legume și aruncați pentru a combina.
Prăjiți legumele până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 35 de minute.
Transferați legumele într-un castron mare. Aruncați cu oțet de sherry, coriandru și brânză Cojita.