Salată de ardei afumat cu Broccoli și orz

Salată de ardei afumat cu Broccoli și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ardei afumată cu Broccoli și orz. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Broccoli Prăjit Cu Vinetă De Boia Afumată Și Marconan Al, Broccoli prăjit Food52 cu vinaigrette de boia afumată și migdale Marconan, și Supă sănătoasă de Broccoli și Cheddar cu boia afumată și fasole albă.

Instrucțiuni

1
Adăugați orzul în apa sărată clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Adăugați broccoli în ultimele 3 minute de gătit și gătiți până se înmoaie, dar încă ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
3
Scurgeți ambele într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Se scurge bine apoi se adaugă într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați usturoiul și migdalele și amestecați până când usturoiul și migdalele sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Opriți focul, presărați boia afumată, condimentați cu sare și piper și amestecați încă 30 de secunde. Căldura reziduală va prăji paprika.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(23)(23)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Amestecați cu grijă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
7
Se toarnă pansamentul peste broccoli și orz și se aruncă bine împreună. În cele din urmă adăugați rucola și brânza, gustați pentru condimente și reglați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
OrzOrz
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista