Salată De Anghinare Și Rucola Cu Parmezan
Salata de anghinare și rucola cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, parmezan, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Prânz De Piață: Salată De Anghinare Din Ierusalim, și Salată De Anghinare Din Ierusalim La Cuptor Cu Fân Și Smântână Afumată.
Instrucțiuni
Bateți sucul de portocale, oțetul și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Combinați topinamburul, rucola și parmezanul într-un castron mare.
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între 6 farfurii și serviți.