Salata de anghinare, fenicul și Tricolor de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 89 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, frunze ușor de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, și Prosciutto-creveți înveliți pe salată de anghinare, fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron larg și puțin adânc, bateți 1/4 cană de marinată de anghinare (aruncați restul sau economisiți pentru alte utilizări), oțet, muștar și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți și scurgeți feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați și salvați câteva frunze verzi cu pene pentru garnitură. Tăiați și aruncați tulpinile rămase, capătul rădăcinii și orice zone învinețite.
4
Tăiați capul în jumătate pe lungime pe cea mai largă dimensiune, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în bucăți subțiri de hârtie.
5
Adăugați fenicul, roșiile, măslinele, busuiocul, ceapa și inimile de anghinare pentru a se îmbrăca în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă ușor pentru a acoperi.
7
Garnisiți salata cu frunze de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Adăugați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)