Salată de anghinare, fenicul și roșii Tricolore
Salata de anghinare, fenicul și Tricolor de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 89 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, frunze ușor de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, și Prosciutto-creveți înveliți pe salată de anghinare, fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron larg și puțin adânc, bateți 1/4 cană de marinată de anghinare (aruncați restul sau economisiți pentru alte utilizări), oțet, muștar și usturoi.
Clătiți și scurgeți feniculul.
Tăiați și salvați câteva frunze verzi cu pene pentru garnitură. Tăiați și aruncați tulpinile rămase, capătul rădăcinii și orice zone învinețite.
Tăiați capul în jumătate pe lungime pe cea mai largă dimensiune, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în bucăți subțiri de hârtie.
Adăugați fenicul, roșiile, măslinele, busuiocul, ceapa și inimile de anghinare pentru a se îmbrăca în castron.
Se amestecă ușor pentru a acoperi.
Garnisiți salata cu frunze de fenicul rezervate.
Adăugați piper după gust.