Salată de anghinare, fenicul și roșii Tricolore

Salată de anghinare, fenicul și roșii Tricolore
Salata de anghinare, fenicul și Tricolor de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 89 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, frunze ușor de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii, și Prosciutto-creveți înveliți pe salată de anghinare, fenicul și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron larg și puțin adânc, bateți 1/4 cană de marinată de anghinare (aruncați restul sau economisiți pentru alte utilizări), oțet, muștar și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Clătiți și scurgeți feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați și salvați câteva frunze verzi cu pene pentru garnitură. Tăiați și aruncați tulpinile rămase, capătul rădăcinii și orice zone învinețite.
4
Tăiați capul în jumătate pe lungime pe cea mai largă dimensiune, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în bucăți subțiri de hârtie.
5
Adăugați fenicul, roșiile, măslinele, busuiocul, ceapa și inimile de anghinare pentru a se îmbrăca în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă ușor pentru a acoperi.
7
Garnisiți salata cu frunze de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Adăugați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista