Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de anghinare, fasole Lima și mazăre. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 250 de calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare ambalate cu apă, șalotă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Lima Și Anghinare, Salată De Fasole Lima, și Salată De Fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oțetul, șalota și smântâna într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Ceapă Eșalotă
Oțet
Cremă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați fasole lima. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Lima
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați inimi de anghinare în bulion. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Bulion
5
Adăugați mazăre. Acoperiți și gătiți până când mazărea și anghinarea sunt încălzite, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Mazăre
6
Se scurge bine.
7
Adăugați la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
8
Adăugați menta tocată în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Mentă
9
Se amestecă suficientă vinetă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.