Salată de anghinare, fasole Lima și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de anghinare, fasole Lima și mazăre. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 250 de calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare ambalate cu apă, șalotă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Lima Și Anghinare, Salată De Fasole Lima, și Salată De Fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, șalota și smântâna într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mare.
Adăugați fasole lima. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați fasolea într-un castron mare.
Adăugați inimi de anghinare în bulion. Gatiti 2 minute.
Adăugați mazăre. Acoperiți și gătiți până când mazărea și anghinarea sunt încălzite, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați menta tocată în legume.
Se amestecă suficientă vinetă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.