Salată De Anghinare Din Ierusalim

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Slaw de anghinare din Ierusalim ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de capere, oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună smântână, maioneză, muștar, capere, oțet, sare și piper într-un castron mediu.
Cojiți anghinarea de Ierusalim cu un cuțit și tăiați-o în bețișoare fine (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni); pentru a preveni rumenirea, adăugați-le la pansament în timp ce le tăiați și amestecați pentru a acoperi.
Tăiați morcovul în bețișoare fine de aceeași dimensiune ca anghinarea. Amestecați ușor morcovul și pătrunjelul în salată.