Salată De Anghinare Din Ierusalim

Salată De Anghinare Din Ierusalim
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Slaw de anghinare din Ierusalim ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de capere, oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună smântână, maioneză, muștar, capere, oțet, sare și piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cojiți anghinarea de Ierusalim cu un cuțit și tăiați-o în bețișoare fine (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni); pentru a preveni rumenirea, adăugați-le la pansament în timp ce le tăiați și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați morcovul în bețișoare fine de aceeași dimensiune ca anghinarea. Amestecați ușor morcovul și pătrunjelul în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista