Salata de anghinare de roșii Orzo necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de inimi de anghinare, ulei de măsline, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Orzo cu năut și inimi de anghinare, Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Salată orzo de roșii și busuioc.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti orzo in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand este fiert, dar ferm la muscatura, 8-10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Bateți uleiul de măsline, oțetul balsamic și busuiocul împreună într-un bol mic pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ulei De Măsline
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați orzo gătit, inimi de anghinare, roșii, măsline și parmezan într-un castron mare. Amestecați pansamentul în amestecul orzo până când toate ingredientele sunt bine acoperite. Poate fi servit cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Parmezan
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire