Salată de andive, ridiche și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive, ridiche și lămâie. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene—înjumătățite, ridichi, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de andive și ridiche, Salata Mea De Ridiche, Mazăre Și Andive, Cu Multiple Inspirații, și Salată de andive, ridiche și mere verzi.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați lămâile, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o strecurătoare, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile; scurgeți sucul și rezervați pentru o altă utilizare.
Într-un castron mare, aruncați andivele cu lămâia, ridichile, menta și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se servește.