Salată de andive, Nasturel și nuci
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și garnitură vegană? Salata de andive, Nasturel și nuci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, ulei de canolan, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Năsturel De Andive, Salată de andive roșii și Nasturel, și Salată De Andive Și Nasturel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați nucile pe o foaie de fursecuri unsă și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Scoateți și lăsați să se răcească.
Într-un castron mare, combinați uleiul, oțetul și muștarul.
Bateți împreună pentru a combina bine și condimentați după gust cu sare și piper.
Adăugați andivele, năsturelul și nucile prăjite și aruncați pentru a se amesteca bine.