Salată de andive cu nuci pecan confiate și brânză albastră Maytag

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive cu nuci pecan confiate și brânză albastră Maytag. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 297 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Salată de pui la grătar cu brânză albastră, nuci pecan confiate și vinetă de rodie, Andive cu smochine, brânză albastră și nuci pecan, și Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați frunzele de andive pe un platou de servire. Se acoperă cu nuci confiate și brânză albastră. Într-un castron mic sau borcan, combinați oțetul, uleiul și muștarul.
Bateți sau agitați borcanul pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Amestecă amestecul peste salată și servește.