Salata de ananas și Avocado la grătar este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 117 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ananas, piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de avocado, Năsturel și ananas la grătar, Salată de ananas, pui și Avocado la grătar, și Salsa de ananas și Avocado la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se usucă ananasul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Combinați zahărul și ardeiul roșu într-un castron mic; presărați ananasul uniform cu amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ananas
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați ananasul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii. Se răcește complet; se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați ananasul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați salată și ingredientele rămase; aruncați bine.