Salată De Ananas Cu Mere

Salată De Ananas Cu Mere
Reteta Salata de ananas de mere se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mac, suc de lămâie, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Cu Ananas Și Mere, Salată de pui și ananas la grătar cu ananas-pansament Serrano, și Salată de pui și ananas la grătar cu ananas-pansament Serrano.

Instrucțiuni

1
Scurgeți sucul de ananas într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați margarină și suc de lămâie; gatiti la foc mediu pana se topeste margarina. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestec de suc. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute. Reduceți căldura; adăugați îndulcitor. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Într-un castron mare, combinați ananasul, merele, strugurii și semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
îndulcitorîndulcitor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
StruguriStruguri
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați pansamentul; aruncați pentru a acoperi capacul și răciți timp de cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, aruncați ușor în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Bien nacido Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome îmbietoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este tot linii drepte și mineralitate de udare a gurii. 
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista