Salată De Alge Marine De Susan
Salata de alge marine de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 103 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arame, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată De Alge Marine De Susan, Paillards de pui cu crustă de susan cu salată de alge marine, și Alge Marine De Susan.
Instrucțiuni
Căutați prin alge marine orice pietricele mici sau resturi și aruncați-le. Înmuiați wakame și arame în boluri separate cu apă rece pentru a acoperi generos până se înmoaie, 5 până la 12 minute pentru wakame și 9 până la 10 minute pentru arame.
Se scurge bine. Tăiați dulse în 2-in.- bucăți lungi; nu se înmoaie.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Se toarnă într-un castron.
Adăugați 1 lingură. ulei în tigaie cu usturoiul și ceapa; sotati la foc mediu pana se inmoaie, 1 minut.
Adăugați alge marine, rămânând 1 lingură. ulei și sos de soia. Aruncați ușor pentru a acoperi bine și lăsați să stea până când dulse se înmoaie, 5 minute.
Se amestecă în semințe de susan.
Gustați și adăugați oțet de orez dacă doriți.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Cumpărați alge uscate la magazinele de alimente naturale și piețele asiatice, loveseaweed.com, seaweed.net, ohsv.net, sau great-eastern-sun.com.
Adaptat din cartea de bucate din 2001 crescând într-o Bucătărie Coreeană De Hi Soo Shin Hepinstall.