Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, salata de curcubeu de ton ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, morcov, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați ardeiul roșu, morcovul, porumbul dulce, mazărea cu zahăr, sfecla roșie și tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sifonada De Frunze De Kale
Grăsime De Porc înapoi
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic, amestecați maioneza, sucul de lămâie, muștarul integral, apa și condimentele, dacă doriți, pentru a face un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Sezonul Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Tapetați un castron mare cu frunze de salată, umpleți cu salată și stropiți cu pansament. Se acoperă cu ceapă de primăvară și se servește imediat.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.