Salată cu migdale și zmeură
Salata cu migdale și zmeură este un aperitiv care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 137 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită romaine rupte, miere, zmeură și oțet de vin alb. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată cu migdale și zmeură, salată cu zmeură și salată preferată cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de salată, combinați romaina, zmeura și migdalele. Într-un blender, combinați ingredientele rămase; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.