Salată cu gust de toamnă
Salata Taste-of-Fall necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 226 de calorii , 3 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită un amestec de primăvară pentru salată verde, ulei de măsline, zahăr și scorțișoară măcinată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , care este solid. Cotlete de porc cu măr - un gust de toamnă în 30 de minute , A Taste Of Utica St. Joseph's Bread și Chili con Carne care vă vor face papilele gustative să devină prostii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, gătiți nucile pecan, 2 linguri de oțet, cayenne și scorțișoară la foc mediu până când nucile sunt prăjite, aproximativ 4 minute.
Se presara cu 1 lingura zahar. Gatiti si amestecati 2-4 minute sau pana cand zaharul se topeste.
Se întinde pe folie să se răcească.
Puneți salata verde într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați uleiul, muștarul, sarea și restul de oțet și zahăr; se stropesc peste verdeata si se amesteca pentru a se acoperi. Aranjați verdețurile, feliile de pere și nucile pecan pe șase farfurii de salată.