Salată cu gelatină de pere

Salată cu gelatină de pere
Salata cu gelatină de pere ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 35 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 78 de calorii, 2 g de proteine și 0 g de grăsime. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de iaurt de vanilie, gelatină de lămâie, pere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata cu gelatină de pere și lămâie, Salată de pere cu cremă de brânză și gelatină de lămâie și gelatină de pere de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Scurgeți perele, rezervând 1/2 cană de lichid. Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Cu Zahăr Redus Pere FeliateCutie Cu Zahăr Redus Pere Feliate
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pune iaurt într-un bol. Se amestecă treptat 1 cană de amestec de gelatină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Transferați la un 8-in. vas pătrat acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până aproape se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4
Amestecați apa rece și lichidul rezervat în amestecul de gelatină rămas (nu dați la frigider). Aranjați perele pe amestecul de gelatină-iaurt. Turnați cu atenție amestecul de gelatină rămas peste pere. Acoperiți și lăsați la frigider pentru aproximativ 2 ore sau până când sunt fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Alderbrook Winery Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista