Salată cu gelatină de marshmallow și lime
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Salata cu gelatină de marshmallow și lime ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 328 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD per porție. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ananas, cremă de brânză, maioneză și nuci pecan. Funcționează bine ca un aperitiv la preț accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Rețete similare sunt Salata cu gelatină de lămâie , Salata simplă cu gelatină de lămâie și Salata cu gelatină pear-lime .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați băutura carbogazoasă și bezele. Se amestecă la foc mediu până se topesc marshmallows.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Adaugam gelatina si crema de branza si amestecam pana se dizolva gelatina.
Adăugați ananasul și sucul, nucile pecan, maioneza și toppingul.
Se amestecă bine și se toarnă într-un vas de 7 x 11 inci și se răcește până se fixează.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.