Salată cu aruncare din California

Salată cu aruncare din California
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, California Tossed Salad ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 1,24 USD per porție, obțineți un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 177 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați ciuperci, măsline, romaine rupte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Salata aruncată California BLT, Salată aruncată și Salată cu caju.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Chiar înainte de servire, adăugați romaine și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista