Salată crocantă de rață mărunțită și tăiței

Salata crocantă de rață și tăiței mărunțită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 221 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr, oțet de orez, acompaniament: sos de scufundare chile și/sau nuoc cham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de rață mărunțită, Nasturel și portocale, Curcan mărunțit cu cinci condimente cu salată de ierburi și tăiței, și Salată de tăiței Soba cu rață afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece și se scurge bine. Se amestecă oțetul, zahărul și sarea într-un castron până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă tăiței și se aruncă bine.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi puneți bucățile de rață de la saut, începând cu părțile pielii în jos și întorcându-se ocazional, până când pielea și carnea sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Transferați cu clești pe o tăietură. (Nu curățați tigaia.)
Când rața este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați pielea crocantă din carne și tăiați subțire pielea.
Îndepărtați și aruncați orice exces de grăsime din carne, apoi tocați carnea în bucăți de 1/4 inch lățime.
Încălziți 1/4 cană de ulei rămasă în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șalota, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute (urmăriți cu atenție, deoarece șalota poate arde ușor). Transferați rapid cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Lucrând în jurul miezului de castravete, tăiați felii subțiri pe lungime (aproximativ 1/8 inch grosime) cu slicer, apoi stivați felii. Înjumătățiți stiva transversal, apoi tăiați feliile pe lungime în bețe de chibrit de 1/4 inch.
Tăiați fiecare piersică pe jumătate pe lungime în pene groase de 1/8 inch cu feliator sau un cuțit ascuțit.
Puneți 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii, apoi împărțiți tăiței între frunze și acoperiți cu rață (carne și piele), castraveți, piersici, șalotă și ierburi. Pentru a mânca, rotiți frunza de salată într-un cilindru pentru a închide umplutura.