Salată crocantă de legume și orez brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata crocantă de legume și orez brun. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de orez brun cu muguri și semințe crocante, Salată De Orez Brun Cu Muguri Și Semințe Crocante, și Orez Brun Crocant Și Salată De Linte Beluga Cu Vina De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță de 2 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere.
Adăugați orez și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți orezul într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece până se răcește.
În timp ce orezul se gătește, tăiați dovleceii, țelina, morcovul și ardeiul gras în zaruri de 1/4 inch.
Îndepărtați tulpinile dure din rucola și tocați frunzele. Tăiați scallions.
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece. Într-o cratiță de fierbere zucchini apă sărată blanch, telina, morcov, și ardei gras 1 minut.
Scurgeți legumele într-o sită și transferați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Într-un castron mare amestecați împreună suc de lămâie, bulion, muștar, ulei, sare și piper.
Adăugați orez, legume albite, rucola și scallions, aruncând pentru a se combina bine și condimentați cu sare și piper.
Serviți salata la temperatura camerei.