Salată crocantă de legume cu mazăre și ridichi saut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de legume crocantă cu mazăre și ridichi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 245 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mazăre, sare kosher, fasole fava și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ridichi sotate și mazăre de zahăr cu mărar, Paillards de pui la grătar cu salată de ierburi și ridichi Sotate, și salată freekeh de primăvară cu sparanghel, mazăre + ridichi.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Tăiați o fantă în baza fiecărei roșii și albiți-le în apa clocotită până când pielea lor începe să se despartă, aproximativ 15 secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile în apa cu gheață pentru a se răci, apoi scurgeți și coajați.
În aceeași apă, gătiți fasolea fava până se înmoaie, 2 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor, apoi coajați. Albiți mazărea până se înmoaie, 2 minute.
Într-un castron mediu, bateți 3 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare. Cu un cuțit de tăiat, tăiați tulpinile de anghinare și rupeți frunzele exterioare dure până ajungeți la frunzele interioare de culoare verde deschis. Folosind un cuțit zimțat, tăiați treimea superioară a anghinarelor. Tăiați fundul și tulpinile.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime. Folosind o linguriță, îndepărtați bobinele, dacă există. Feliați subțire anghinarea pe lungime, adăugați-le în pansament și aruncați-le pentru a acoperi.
Adăugați roșiile decojite și fasolea fava și aruncați din nou.
Într-o tigaie medie, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați ridichile și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați mazărea albită și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se condimentează cu sare.
Într-un castron mediu, aruncați năsturelul cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline și coaja de lămâie și transferați în farfurii. Se acoperă cu salata de anghinare și ridichile și mazărea; servi.