Salată crocantă de fructe de mare cu vinetă de citrice
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rucola pentru copii, creveți lb, sare de mare măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe de mare cu vinetă de citrice, Salată Caldă De Fructe De Mare Cu Vinetă De Sherry, și Salată de Tri-fructe de mare pentru comercianți cu vinetă de parmezan cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Așezați Zara într-un castron mediu; adăugați creveți și înmuiați timp de 5 minute.
Așezați făina și pesmetul în boluri separate de mică adâncime.
Scurgeți creveții într-o sită peste un alt castron puțin adânc pentru a captura Zara. Înmuiați creveții în făină pentru a acoperi, apoi înmuiați în zară și, în cele din urmă, dragați în pesmet. Prăjiți creveții în ulei fierbinte în loturi până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Aruncați ușor ceapa roșie cu segmentele portocalii și sucurile lor; adăugați spanac și aruncați.
Stropiți pansamentul deasupra. Aruncați pentru a acoperi uniform ingredientele. Împărțiți salata între 6 pateuri mari de salată. Sus cu creveți. Se condimentează cu sare și piper.