Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Salata crocantă de Calico ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 263 de calorii, 8 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 100 și costă 94 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați maioneza, porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Rețete similare includ Salata Calico, Salata de cartofi Calico și Salata de ardei Calico.
Instrucțiuni
1
În mai multe boluri mari, combinați porumbul, mazărea, castanele de apă, ceapa și pimenturile.
Într-un alt castron mare, combinați maioneza, brânza, laptele, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru Servire
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă peste legume; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, adăugați migdale și amestecați pentru a o combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.