Salată cremoasă de șuncă și cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură prietenoasă cu fodmap? Salata cremoasă de șuncă și cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 115 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, muștar dijon, cartofi gratinați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi, Salată Cremoasă De Cartofi, și Salată Cremoasă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți Cartofii, Sosul
Se amestecă și se fierbe apa în cuptorul olandez de 4 litri la foc mare, amestecând ocazional.
Reduceți căldura; fierbeți descoperit aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă maioneza și muștarul. Se amestecă șunca și mazărea. Lingura în vasul de servire; acoperiți și refrigerați 3 până la 4 ore sau până la răcire. Se amestecă înainte de servire.