Salată cremoasă de orz cu mere
Salata cremoasă de orz cu mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de măr, rucola, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean, Weight Watchers orz cu dovleac, mere și ceapă, și Sănătos și delicios: mere coapte cu Pilaf de orz-cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați orzul, 1 1/2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orzul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Se scurge, se întinde pe o foaie de copt sau o tavă cu margini și se lasă să se răcească. Între timp, într-un castron mare, amestecați iaurtul, uleiul, sucul de lămâie, muștarul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați țelina, mărul, orzul răcit și menta (dacă utilizați). Aruncați pentru a combina. Împărțiți rucola între boluri. Se acoperă cu salata de orz.