Salată cremoasă de castraveți
Salata cremoasă de castraveți ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo-vegetariană și primară pe care ați căutat-o. O porție conține 154 de calorii, 9 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 1,34 USD per porție, primești o garnitură care servește 8. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei, ceapă, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de castraveți fără gluten cu sos cremos de salată de mărar, Salată cremoasă de castraveți și Salată cremoasă de castraveți.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Amestecați castraveții, ceapa roșie și 1 1/2 linguriță de sare într-un castron.
Turnați-le într-o strecurătoare și suspendați-o peste un bol. Înfășurați vasul și strecurătoarea cu folie de plastic și puneți-le la frigider pentru a se scurge timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte. Aruncați lichidul care se adună în vas.
Turnati iaurtul intr-o sita tapetata cu un prosop de hartie si suspendati-l peste alt vas. Înfășurați vasul și sita în folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte. Aruncați lichidul care se adună în al doilea vas.
Când castraveții sunt gata, rulați-i în prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie și apăsați ușor prosopul pentru a îndepărta cea mai mare parte a lichidului.
Pune castraveții și iaurtul într-un castron mare cu smântâna, oțetul, mărarul, 2 lingurițe de sare și piperul. Se amestecă bine și se dă la frigider câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se servește rece.