Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi cremoși și salată de Prosciutto. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână prosciutto, ulei de măsline, muștar măcinat cu piatră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată cremoasă de cartofi și Prosciutto, Salată Prosciutto și Crottin cu vinetă cremoasă Lardon, și Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți salata: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o foaie de copt cu uleiul de măslineși aranjați prosciutto-ul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până când grăsimea este redată și prosciutto este crocantă, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți prosciutto-ul într-un suport și lăsați-l să se răcească complet, apoi rupeți-l în bucăți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
5
Între timp, umpleți o oală mare cu apă rece; adăugați cartofii și un vârf de sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii sunt doar furci, aproximativ 15 minute. (Cartofii vor continua să gătească atunci când îi scoateți din apă și nu doriți o salată de cartofi moale!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi așezați strecurătoarea peste vasul acum gol, de pe foc, pentru a permite evaporarea excesului de umiditate din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
7
Faceți pansamentul: într-un castron mare, amestecați maioneza, scallions, zahăr, boia de ardei, muștar și oțet. Gustați și apoi condimentați cu sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați cartofii în castron cu pansamentul și aruncați ușor. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Presărați prosciutto crocant deasupra înainte de servire.