Salată cremoasă de cartofi și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi cremoși și salată de Prosciutto. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână prosciutto, ulei de măsline, muștar măcinat cu piatră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată cremoasă de cartofi și Prosciutto, Salată Prosciutto și Crottin cu vinetă cremoasă Lardon, și Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți salata: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți o foaie de copt cu uleiul de măslineși aranjați prosciutto-ul într-un singur strat.
Coaceți până când grăsimea este redată și prosciutto este crocantă, 12 până la 14 minute.
Scoateți prosciutto-ul într-un suport și lăsați-l să se răcească complet, apoi rupeți-l în bucăți și lăsați-l deoparte.
Între timp, umpleți o oală mare cu apă rece; adăugați cartofii și un vârf de sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii sunt doar furci, aproximativ 15 minute. (Cartofii vor continua să gătească atunci când îi scoateți din apă și nu doriți o salată de cartofi moale!)
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi așezați strecurătoarea peste vasul acum gol, de pe foc, pentru a permite evaporarea excesului de umiditate din cartofi.
Faceți pansamentul: într-un castron mare, amestecați maioneza, scallions, zahăr, boia de ardei, muștar și oțet. Gustați și apoi condimentați cu sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați cartofii în castron cu pansamentul și aruncați ușor. La frigider cel puțin 1 oră.
Presărați prosciutto crocant deasupra înainte de servire.
Fotografie de Anna Williams