Salată cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar

Salată cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar
Salata cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 18 minute. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, muștar brun picant, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi La Grătar, Mămăligă cremoasă la cuptor cu ierburi, Scallions și salată de Ignam prăjită, și Salată De Cartofi Cu Țelină Și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragede. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În timp ce cartofii se gătesc, configurați grătarul sau tigaia pentru grătar pentru gătit direct la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați scallions pe grătar cu ulei fierbinte și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați pe o placă de tăiere și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
La castron cu cartofi se adaugă maioneză, smântână, muștar, usturoi, sare și piper și se amestecă ușor până se amestecă bine și cartofii sunt acoperite. Feliați scallions la grătar și amestecați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista