Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata cremoasă de cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 233 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Cremoasă De Cartofi, Salată Cremoasă De Cartofi Roșii, și Salată Cremoasă De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece la 2 centimetri deasupra cartofilor. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți cartofii; se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Combinați maioneza și ingredientele rămase într-un castron mare; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.