Salată cremoasă cu hrean

Salsify cremos cu hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 97 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de salsify, oțet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Piure De Salsif Cu Unt Cu Hrean, Salsify la gratar, porumb și Bacon Hush catelus cu sos de sos de miere sos de miere, și Supă cremoasă de Salsif cu somon.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 litri de apă cu oțetul. Cojiți salsiful sub apă curgătoare rece.
Tăiați rădăcinile în lungimi de 4 inci, adăugându-le în apa de oțet în timp ce lucrați.
Scurgeți sosul, transferați într-o cratiță medie și adăugați 2 litri de apă proaspătă și un vârf generos de sare. Se aduce la fierbere și se gătește la foc moderat până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Scurgeți sosul, rezervând 3 linguri de apă de gătit. Într-un robot de bucătărie, combinați salsifica și apa de gătit rezervată cu smântâna, untul și hreanul și piureul până la neted. Condimentează cu sare și piper alb. Lucrați piureul printr-o sită fină și serviți fierbinte, presărat cu pătrunjel.
Faceți înainte: piureul poate fi refrigerat până la 1 zi.