Salată Congelată Cu Zmeură
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețete în cutia de rețete, salata congelată de zmeură ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită gelatină de zmeură, ananas, maioneză și nuci pecan. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată Congelată De Afine, Salată Congelată Cu Lămâie - Lime, și Salată Congelată Cu Fructe Stratificate.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul și zmeura, rezervând sucuri.
Puneți fructele într-un castron mare; pune deoparte.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană.
Se toarnă într-o cratiță; se fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Se toarnă peste amestecul de fructe.
Adăugați sosul de mere și nucile pecan.
Se toarnă într-un 1-qt. bol. Se răcește până se fixează. Lingurați în feluri de mâncare individuale de desert; acoperiți cu o păpușă de maioneză, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.