Salată Clasică Italiană De Pui

Salată Clasică Italiană De Pui
Clasic salata de pui Italian ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer carving board flame grilled chicken breast strips, tomatoes, parmezan cheese și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Clasică De Paste Italiene, Salată Clasică De Paste Italiene, și Salată Clasică Italiană De Macaroane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați salata verde cu fâșii de piept de pui, roșii și ceapă într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui BenziPiept De Pui Benzi
VerziiVerzii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați pansament; se amestecă ușor. Sus cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista