Salată Cargamanto și fasole verde cu sos Chimichurri

Salată Cargamanto și fasole verde cu sos Chimichurri
Cargamanto și salata de fasole verde cu sos Chimichurri ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, fasole cargamanto, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Sos De Salsa, Salată de fasole verde cu pansament cremos, și Salată De Fasole Verde Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cargamanto cu apă cu 2 inci într-o oală medie. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
3
Scurgeți, aruncând apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Întoarceți fasolea cargamanto scursă în oală și adăugați 8 căni de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe fasolea, parțial acoperită, până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți bine fasolea cargamanto și adăugați-o la pansament în timp ce este încă fierbinte, aruncând pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți, apoi plonjați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Scurgeți fasolea și uscați-o, apoi amestecați în fasolea cargamanto cu țelină și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1
* Fasolea cargamanto uscată este disponibilă pe piețele Latino și în unele supermarketuri. În loc să utilizați metoda de înmuiere rapidă, puteți înmuia fasolea uscată (fără încălzire) peste noapte. * Salata de fasole se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista