Salată Cargamanto și fasole verde cu sos Chimichurri

Salată Cargamanto și fasole verde cu sos Chimichurri
Cargamanto și salata de fasole verde cu sos Chimichurri ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, fasole cargamanto, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Sos De Salsa, Salată de fasole verde cu pansament cremos, și Salată De Fasole Verde Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cargamanto cu apă cu 2 inci într-o oală medie. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
3
Scurgeți, aruncând apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Întoarceți fasolea cargamanto scursă în oală și adăugați 8 căni de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe fasolea, parțial acoperită, până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți bine fasolea cargamanto și adăugați-o la pansament în timp ce este încă fierbinte, aruncând pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți, apoi plonjați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Scurgeți fasolea și uscați-o, apoi amestecați în fasolea cargamanto cu țelină și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1
* Fasolea cargamanto uscată este disponibilă pe piețele Latino și în unele supermarketuri. În loc să utilizați metoda de înmuiere rapidă, puteți înmuia fasolea uscată (fără încălzire) peste noapte. * Salata de fasole se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista