Salată Cargamanto și fasole verde cu sos Chimichurri

Cargamanto și salata de fasole verde cu sos Chimichurri ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, fasole cargamanto, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Sos De Salsa, Salată de fasole verde cu pansament cremos, și Salată De Fasole Verde Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea cargamanto cu apă cu 2 inci într-o oală medie. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
Întoarceți fasolea cargamanto scursă în oală și adăugați 8 căni de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe fasolea, parțial acoperită, până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie și uleiul într-un castron mare.
Scurgeți bine fasolea cargamanto și adăugați-o la pansament în timp ce este încă fierbinte, aruncând pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Scurgeți, apoi plonjați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți fasolea și uscați-o, apoi amestecați în fasolea cargamanto cu țelină și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei.
* Fasolea cargamanto uscată este disponibilă pe piețele Latino și în unele supermarketuri. În loc să utilizați metoda de înmuiere rapidă, puteți înmuia fasolea uscată (fără încălzire) peste noapte. * Salata de fasole se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcută.