Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină

Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină
Salata caldă de spanac și pere cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, Salată de spanac cu pansament cald de slănină, și Salată de spanac cu pansament cald de slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați spanacul într-un castron mare.2 gătiți slănina în tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți prosopul de hârtie pentru a se scurge.4 aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de slănină care picură din tigaie.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ulei în picături în tigaie și încălziți.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.7 Se amestecă oțet, muștar, zahăr, sare și piper.8 aduceți la fierbere.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Se ia de pe foc.10
6
Adăugați pere la spanac.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Se toarnă pansament fierbinte peste spanac și pere; aruncați bine pentru a acoperi.12 zdrobiți slănina și presărați peste salată.13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista